Професионално машинно изпиране на дивани, фотьойли, кресла, табуретки с капацитет до 6 места на адрес на клиента - за 20.00лв. вместо за 48.00лв.

4.00
закупена 0 пъти
Цена Отстъпка Спестявате
48лв. 92% 44лв.
Офертата е изтекла

Условия за ползване:

Ваучера включва:

 Професионално машинно изпиране  на дивани, фотьойли, кресла, табуретки с капацитет до 6 места на адрес на клиента.

Офертата не важи в случай,че:

 Диваните се разтягат/или имат възглавници и  се получава допълнителна площ/двустранна/ извън обявената в офертата.

Ако клиента желае да бъдат  изпрани  се заплаща  допълнително   при извършване  на услугата  в зависимост от размера

Можете да ползвате услугата всеки ден от 08:00 до 18.00 часа.

Ваучерът важи за еднократно почистване;

Изисква се предварително записване на час на телефон - 0877676213, 0886128517;

При запълнен график на екипите, ще Ви бъде предложен най-близкия и удобен час;

Когато обекта за почистване попада в зона за платено паркиране, клиентът трябва да плати за паркирането на автомобила;

При голяма замърсеност се заплаща допълнителна цена на място;

При липса на асансьор се плаща такса за качване и сваляне на почистващата техника /1лв.на етаж/;

Предварително трябва да има осигурен достъп до местата за чистене. Услугата не включва местене на обзавеждане, както и местене на предмети и лични вещи от обзавеждането;

Транспортна такса за София - 5 лв;

За обекти, намиращи се след Околовръстното на гр. София с изключение на кварталите „Бояна”, ”Симеоново”, ”Драгалевци”, се заплаща допълнителна транспортна такса. Тя е в размер на 0,50 лв./км във всяка посока от Околовръстното до Клиента.

Транспортната такса се заплаща при извършване на услугата;


Адрес и контакт:

София

Мобилен: 0877676213 ;0886128517
E-mail: firma.kimi@abv.bg
Уеб сайт: https://sites.google.com/site/kimicleaning/

Професионално машинно изпиране  на дивани, фотьойли, кресла, табуретки с капацитет до 6 места на адрес на клиента - за 20.00лв. вместо за 48.00лв. от фирма "Кими". КУПЕТЕ ВАУЧЕР СЕГА САМО ЗА 4 ЛЕВА И ДОПЛАТЕТЕ НА МЯСТО ОСТАНАЛИТЕ 16 ЛЕВА!

Фирма "Кими” е специализирана в областта на професионалното почистване, създадена от високо квалифицирани специалисти, работили дълго време в областта на професионалното почистване.  


Информация за ЕТ”КИМИ-Кирил Младенов”

Нашата компания е изключително гъвкава и бързо подвижна в забързания начин на живот.Осигуряването на тази гъвкавост е ежедневна задача за нас.Това, което гарантираме на своите клиенти е добро качество,конкурентни цени и европейски начин на работа..Използването на машини и препарати на водещи в своята област фирми, дава на нашата компания допълнителна възможност, за постигане на максимално добри резултати и гаранция за високото ниво.

Двулицев датрс с магнитни стрелички предоставен от онлайн магазини purpleboxbg.com/gifts Създайте уют в дома си с декоративен свещник и вазичка за ароматни пръчици предоставено от онлайн магазини Purpleboxbg! Игри за децата-класическо домино в дървена кутия от Purpleboxbg! Изработка на онлайн магазин на промо цена от 105 лева вместо 420 от Purple Box Web! Комплект за тенис предоставен от Purpleboxbg! Забавен подарък за двама-комплект от две керамични чаши предоставени от Purplebox gifts! Магическа светеща и пееща калинка от онлайн магазини purpleboxbg.com Страхотна градинска косачка от онлайн магазини purpleboxbg.com Турмалинов колан предоставен от онлайн магазини purpleboxbg.com Бързо и лесно с UV уред за изсушаване на лакирани нокти от purpleboxbg.com Анти-целулитен масажьор Benice Body Slimmer от онлайн магазини purpleboxbg.com Забавление за цялото семейство-електронен дартс с 6 броя стрелички от магазин Purpleboxbg! Електронна цигара eGo-LCD от онлайн магазини purpleboxbg.com За децата-комплект за рисуване от 68 части предоставен от онлайн магазини purpleboxbg.com/gifts Чудесен подарък за Вас и близките ви-луксозен комплект за вино от пет части в алуминиева кутия Занимателен дървен пъзел от 26 части предоставен от онлайн магазини purpleboxbg.com/gifts Забавна чаша с пирати предоставена от онлайн магазини purpleboxbg.com/gifts Музика навсякъде с Micro Mp3 Player от онлайн магазини purpleboxbg.com Енергизиращи магнитни наколенки предоставени от онлайн магазини purpleboxbg.com Премахнете нежеланите вредители с RIDDEX + ултразвуково утрсойство Комплект за почистване Sticky Buddy от онлайн магазини purpleboxbg.com Калъф с кирилизирана клавиатура от онлайн магазини purpleboxbg.com Забавна и уникална светеща чаша с декорация череп и кости предоставена от онлайн магазини purpleboxbg.com/gifts Микро MP3 Player от онлайн магазини purpleboxbg.com 3 CD или DVD по Ваш избор от рок и метъл магазина "Пърпъл Бокс - За Българската Сцена" Ръчно изработена поставка за бутилка вино от онлайн магазин purpleboxbg.com/gifts Предпазете лаптопа си с алуминиев охладител N19 от онлайн магазини purpleboxbg.com Многоцветно детско сгъваемо столче предоставено от Purpleboxbg! 2 броя вакуумиращи пликове 80/130 см от магазин Purpleboxbg! Антицелулитен масажьор Cehuioss предоставен от онлайн магазини purpleboxbg.com Бейзболен комплект -бата,ръкавица и топка предоставени от Purpleboxbg! Уникален луксозен комплект за вино от пет части от онлайн магазини Purpleboxbg! Предпазете лаптопа си със стилна и уплътнена чанта за лаптоп предоставена от онлайн магазин Purpleboxbg! Електронна цигара eGo-CE 05 предоставена от онлайн магазини purpleboxbg.com Алуминиев охладител за лаптоп Dx-5218 от онлайн магазини purpleboxbg.com Комплект за тенис на маса-две ракети,мрежа и 3 броя топчета от магазини Purpleboxbg! Електрическа LED свещ от онлайн магазини Purpleboxbg! Уред за рязане Slap Chopper предоставен от онлайн магазини purpleboxbg.com

FAQ

Какво е Захапи? Захапи ежедневно ви предлага уникални сделки за различни услуги и стоки – козметични процедури, спорт, курсове, храна, стоки, билети за кино и театър и много други. Ние осигуряваме на фирмите голям брой клиенти, а фирмите от своя страна предлагат...