Професионално машинно изпиране на дивани, фотьойли, кресла, табуретки с капацитет до 6 места на адрес на клиента - за 20.00лв. вместо за 48.00лв.

4.00
закупена 0 пъти
Цена Отстъпка Спестявате
48лв. 92% 44лв.
Офертата е изтекла

Условия за ползване:

Ваучера включва:

 Професионално машинно изпиране  на дивани, фотьойли, кресла, табуретки с капацитет до 6 места на адрес на клиента.

Офертата не важи в случай,че:

 Диваните се разтягат/или имат възглавници и  се получава допълнителна площ/двустранна/ извън обявената в офертата.

Ако клиента желае да бъдат  изпрани  се заплаща  допълнително   при извършване  на услугата  в зависимост от размера

Можете да ползвате услугата всеки ден от 08:00 до 18.00 часа.

Ваучерът важи за еднократно почистване;

Изисква се предварително записване на час на телефон - 0877676213, 0886128517;

При запълнен график на екипите, ще Ви бъде предложен най-близкия и удобен час;

Когато обекта за почистване попада в зона за платено паркиране, клиентът трябва да плати за паркирането на автомобила;

При голяма замърсеност се заплаща допълнителна цена на място;

При липса на асансьор се плаща такса за качване и сваляне на почистващата техника /1лв.на етаж/;

Предварително трябва да има осигурен достъп до местата за чистене. Услугата не включва местене на обзавеждане, както и местене на предмети и лични вещи от обзавеждането;

Транспортна такса за София - 5 лв;

За обекти, намиращи се след Околовръстното на гр. София с изключение на кварталите „Бояна”, ”Симеоново”, ”Драгалевци”, се заплаща допълнителна транспортна такса. Тя е в размер на 0,50 лв./км във всяка посока от Околовръстното до Клиента.

Транспортната такса се заплаща при извършване на услугата;


Адрес и контакт:

София

Мобилен: 0877676213 ;0886128517
E-mail: firma.kimi@abv.bg
Уеб сайт: https://sites.google.com/site/kimicleaning/

Професионално машинно изпиране  на дивани, фотьойли, кресла, табуретки с капацитет до 6 места на адрес на клиента - за 20.00лв. вместо за 48.00лв. от фирма "Кими". КУПЕТЕ ВАУЧЕР СЕГА САМО ЗА 4 ЛЕВА И ДОПЛАТЕТЕ НА МЯСТО ОСТАНАЛИТЕ 16 ЛЕВА!

Фирма "Кими” е специализирана в областта на професионалното почистване, създадена от високо квалифицирани специалисти, работили дълго време в областта на професионалното почистване.  


Информация за ЕТ”КИМИ-Кирил Младенов”

Нашата компания е изключително гъвкава и бързо подвижна в забързания начин на живот.Осигуряването на тази гъвкавост е ежедневна задача за нас.Това, което гарантираме на своите клиенти е добро качество,конкурентни цени и европейски начин на работа..Използването на машини и препарати на водещи в своята област фирми, дава на нашата компания допълнителна възможност, за постигане на максимално добри резултати и гаранция за високото ниво.

Нежна дантелена рокличка за най-интимните моменти само за 26.50 от еротичен магазин Purpleboxbg! Уред за рязане Slap Chopper предоставен от онлайн магазини purpleboxbg.com Музика навсякъде с Micro Mp3 Player от онлайн магазини purpleboxbg.com Бързо и лесно с UV уред за изсушаване на лакирани нокти от purpleboxbg.com Предизвикателен подарък за дамите-сутиен и поличка от онлайн магазини purpleboxbg.com/erotic shop Анти-целулитен масажьор Benice Body Slimmer от онлайн магазини purpleboxbg.com Забавен подарък за двама-комплект от две керамични чаши предоставени от Purplebox gifts! Музикална нощна лампа-костенурка Еси с проектор на звездното небе 3 CD или DVD по Ваш избор от рок и метъл магазина "Пърпъл Бокс - За Българската Сцена" Антицелулитен масажьор Cehuioss предоставен от онлайн магазини purpleboxbg.com Лозарска/градинска ножица за майстора от онлайн магазини Purpleboxbg! Забавление за цялото семейство-електронен дартс с 6 броя стрелички от магазин Purpleboxbg! Електронна цигара eGo-CE 05 предоставена от онлайн магазини purpleboxbg.com За децата-комплект за рисуване от 68 части предоставен от онлайн магазини purpleboxbg.com/gifts 3D дървени пъзели от онлайн магазини Purpleboxbg! 78% ОТСТЪПКА от цената на ПОЧИСТВАНЕ НА ЗЪБЕН КАМЪК ултразвук и полиране с AIR FLOW само сега на цена от 19.90 лв. вместо 90 лв. от клиника ДаВинчи Премахнете нежеланите вредители с RIDDEX + ултразвуково утрсойство Електронна цигара eGo-LCD от онлайн магазини purpleboxbg.com Предпазете лаптопа си със стилна и уплътнена чанта за лаптоп предоставена от онлайн магазин Purpleboxbg! Забавление и настроение с приятелите-комплект за покер със 100 чипа предоставен от онлайн магазини Purpleboxbg! Чудесен подарък за Вас и близките ви-луксозен комплект за вино от пет части в алуминиева кутия Калъф за таблет IPad предоставен от онлайн магазини Purpleboxbg! 50% ОТСТЪПКА от цената на КЕРАМИЧНИ ФАСЕТИ само сега на цена от 295 лв. вместо 590 лв. от клиники Да Винчи Изработка на онлайн магазин на промо цена от 105 лева вместо 420 от Purple Box Web! Страхотна магнитна дъска за рисуване с две магнитни фигурки от онлайн магазини purpleboxbg.com Забавна еротична запалка предоставена от еротичен магазин Purpleboxbg! ИЗБЕЛВАНЕ С Италианската система “The Smile”, поставяне на индивидуални шини, ИЗБЕЛВАНЕ НА ЗЪБИ + ПОДАРЪК ПОЧИСТВАНЕ НА ЗЪБЕН КАМЪК с ултразвук, полиране на зъбите с AIR FLOW само сега на цена 198 лв. вместо 440 лв. С ВЪЗМЖНОСТ ЗА ЛАЩАНЕ НА ВНОСКИ Кола маска цяло тяло само за 23.90 лв., вместо за 70.00 лв. от Работилница за красота "Хармония" 2 броя вакуумиращи пликове 80/130 см от магазин Purpleboxbg! Подгответе се за пролетния сезон със страхотна градинска косачка от онлайн магазини purpleboxbg.com Еротичен Вибромасажор Odeco Rose 12 скорости от онлайн магазин Purpleboxbg!

FAQ

Какво е Захапи? Захапи ежедневно ви предлага уникални сделки за различни услуги и стоки – козметични процедури, спорт, курсове, храна, стоки, билети за кино и театър и много други. Ние осигуряваме на фирмите голям брой клиенти, а фирмите от своя страна предлагат...