Професионално машинно изпиране на дивани, фотьойли, кресла, табуретки с капацитет до 6 места на адрес на клиента - за 20.00лв. вместо за 48.00лв.

4.00
закупена 0 пъти
Цена Отстъпка Спестявате
48лв. 92% 44лв.
Офертата е изтекла

Условия за ползване:

Ваучера включва:

 Професионално машинно изпиране  на дивани, фотьойли, кресла, табуретки с капацитет до 6 места на адрес на клиента.

Офертата не важи в случай,че:

 Диваните се разтягат/или имат възглавници и  се получава допълнителна площ/двустранна/ извън обявената в офертата.

Ако клиента желае да бъдат  изпрани  се заплаща  допълнително   при извършване  на услугата  в зависимост от размера

Можете да ползвате услугата всеки ден от 08:00 до 18.00 часа.

Ваучерът важи за еднократно почистване;

Изисква се предварително записване на час на телефон - 0877676213, 0886128517;

При запълнен график на екипите, ще Ви бъде предложен най-близкия и удобен час;

Когато обекта за почистване попада в зона за платено паркиране, клиентът трябва да плати за паркирането на автомобила;

При голяма замърсеност се заплаща допълнителна цена на място;

При липса на асансьор се плаща такса за качване и сваляне на почистващата техника /1лв.на етаж/;

Предварително трябва да има осигурен достъп до местата за чистене. Услугата не включва местене на обзавеждане, както и местене на предмети и лични вещи от обзавеждането;

Транспортна такса за София - 5 лв;

За обекти, намиращи се след Околовръстното на гр. София с изключение на кварталите „Бояна”, ”Симеоново”, ”Драгалевци”, се заплаща допълнителна транспортна такса. Тя е в размер на 0,50 лв./км във всяка посока от Околовръстното до Клиента.

Транспортната такса се заплаща при извършване на услугата;


Адрес и контакт:

София

Мобилен: 0877676213 ;0886128517
E-mail: firma.kimi@abv.bg
Уеб сайт: https://sites.google.com/site/kimicleaning/

Професионално машинно изпиране  на дивани, фотьойли, кресла, табуретки с капацитет до 6 места на адрес на клиента - за 20.00лв. вместо за 48.00лв. от фирма "Кими". КУПЕТЕ ВАУЧЕР СЕГА САМО ЗА 4 ЛЕВА И ДОПЛАТЕТЕ НА МЯСТО ОСТАНАЛИТЕ 16 ЛЕВА!

Фирма "Кими” е специализирана в областта на професионалното почистване, създадена от високо квалифицирани специалисти, работили дълго време в областта на професионалното почистване.  


Информация за ЕТ”КИМИ-Кирил Младенов”

Нашата компания е изключително гъвкава и бързо подвижна в забързания начин на живот.Осигуряването на тази гъвкавост е ежедневна задача за нас.Това, което гарантираме на своите клиенти е добро качество,конкурентни цени и европейски начин на работа..Използването на машини и препарати на водещи в своята област фирми, дава на нашата компания допълнителна възможност, за постигане на максимално добри резултати и гаранция за високото ниво.

Комплект за тенис предоставен от Purpleboxbg! Алуминиев охладител за лаптоп Dx-5218 от онлайн магазини purpleboxbg.com Анти-целулитен масажьор Benice Body Slimmer от онлайн магазини purpleboxbg.com Бейзболен комплект -бата,ръкавица и топка предоставени от Purpleboxbg! Калъф с кирилизирана клавиатура от онлайн магазини purpleboxbg.com Електронна цигара eGo-CE 05 предоставена от онлайн магазини purpleboxbg.com Електрическа LED свещ от онлайн магазини Purpleboxbg! Създайте уют в дома си с декоративен свещник и вазичка за ароматни пръчици предоставено от онлайн магазини Purpleboxbg! Антицелулитен масажьор Cehuioss предоставен от онлайн магазини purpleboxbg.com Магическа светеща и пееща калинка от онлайн магазини purpleboxbg.com Микро MP3 Player от онлайн магазини purpleboxbg.com За децата-комплект за рисуване от 68 части предоставен от онлайн магазини purpleboxbg.com/gifts Забавен подарък за двама-комплект от две керамични чаши предоставени от Purplebox gifts! Електронна цигара eGo-LCD от онлайн магазини purpleboxbg.com Забавен светещ шейкър за всякакви парти поводи от Purpleboxbg! Игри за децата-класическо домино в дървена кутия от Purpleboxbg! Чудесен подарък за Вас и близките ви-луксозен комплект за вино от пет части в алуминиева кутия Забавна чаша с пирати предоставена от онлайн магазини purpleboxbg.com/gifts Бързо и лесно с UV уред за изсушаване на лакирани нокти от purpleboxbg.com Музика навсякъде с Micro Mp3 Player от онлайн магазини purpleboxbg.com Предпазете лаптопа си със стилна и уплътнена чанта за лаптоп предоставена от онлайн магазин Purpleboxbg! Занимателен дървен пъзел от 26 части предоставен от онлайн магазини purpleboxbg.com/gifts Двулицев датрс с магнитни стрелички предоставен от онлайн магазини purpleboxbg.com/gifts Премахнете нежеланите вредители с RIDDEX + ултразвуково утрсойство Комплект за тенис на маса-две ракети,мрежа и 3 броя топчета от магазини Purpleboxbg! Многоцветно детско сгъваемо столче предоставено от Purpleboxbg! Комплект за почистване Sticky Buddy от онлайн магазини purpleboxbg.com Забавление за цялото семейство-електронен дартс с 6 броя стрелички от магазин Purpleboxbg! Турмалинов колан предоставен от онлайн магазини purpleboxbg.com Предпазете лаптопа си с алуминиев охладител N19 от онлайн магазини purpleboxbg.com Уред за рязане Slap Chopper предоставен от онлайн магазини purpleboxbg.com Изработка на онлайн магазин на промо цена от 105 лева вместо 420 от Purple Box Web! 3 CD или DVD по Ваш избор от рок и метъл магазина "Пърпъл Бокс - За Българската Сцена" 2 броя вакуумиращи пликове 80/130 см от магазин Purpleboxbg! Забавна и уникална светеща чаша с декорация череп и кости предоставена от онлайн магазини purpleboxbg.com/gifts Енергизиращи магнитни наколенки предоставени от онлайн магазини purpleboxbg.com Уникален луксозен комплект за вино от пет части от онлайн магазини Purpleboxbg! Ръчно изработена поставка за бутилка вино от онлайн магазин purpleboxbg.com/gifts

FAQ

Какво е Захапи? Захапи ежедневно ви предлага уникални сделки за различни услуги и стоки – козметични процедури, спорт, курсове, храна, стоки, билети за кино и театър и много други. Ние осигуряваме на фирмите голям брой клиенти, а фирмите от своя страна предлагат...