Поставяне на зъбен имплант за 600лв!!! Усмихнете се!

600.00
закупена 8 пъти
Цена Отстъпка Спестявате
1400лв. 57% 800лв.
Офертата е изтекла

Условия за ползване:

 • Валидност на ваучера до 30 ноември 2012г;
 • Ваучерът включва поставяне на зъбен имплант.
 • Изисква се уговаряне на час по телефона на: 02 4161905;
 • Информация относно процедурата по поставяне на импланта и клиничния процес можете да получите на следния телефон: 02 4161905;
 • При констатиране на невъзможност за поставяне на импланти на пациента се предлагат по негово желание стоматологични услуги на същата стойност или се възстановява сумата на ваучера.
 • Всяка процедура или манипулация, която изисква лечението на пациента и не е описана във ваучера, се заплаща допълнително.
 • ГАРАНЦИЯ!!! Ако 6 месеца след поставянето на импланта, срок необходим за добрата му остеоинтеграция (образуване на добра кост около него, гарантираща стабилността му), възникне усложнение, довеждащо до загубата на импланта или необходимост от неговото отстраняване; по желание на пациента се поставя друг имплант за сметка на клиниката или се възстановява сумата на ваучера.
 • Лечението на всеки пациент, закупил ваучер, следва да стартира в периода на валидност на ваучера.
 • Едно лице може да закупи неограничен брой ваучери. При пациенти с напълно липсващи зъби е необходимо поставяне на минимум 4,6 или 8 импланта според индивидуалния случай. Броят им се определя след консултация със специалист.

Адрес и контакт:

София, улица Лайош Кошут 22

Телефон: 02/4161905

Работно време:
делнични дни
09:00 - 19:00

Някои стоматологични проблеми могат да се решат само чрез последните постижения на денталната медицина. Зъбните импланти са най-доброто, а понякога и единственото решение за възстановяване на различни дефекти в зъбните редици. Имплантите заместват липсващите зъби, като се поставят в костта на тяхно място

Стойността на нашата оферта е изключителна, тъй като тя е приблизително равна на стойността за изграждане на така наречения "мост". С имплант може да бъде възстановен единичен зъб, без това да засяга съседните му. Материалите са с доказано високо качество на световно ниво, клинично изпитани и утвърдени от 15 години. 

ВАЖНО!!! Съществуват случаи, при които въпреки желанието на пациента да му бъдат поставени импланти, това се оказва невъзможно, поради недостатъчно количество или недобро качество на костта или придружаващи заболявания. За тази цел е необходимо да се направи предварителен преглед на пациента,  закупил ваучер. При констатиране на невъзможност за поставяне на импланти, на пациента се предлагат по негово желание стоматологични услуги на същата стойност или се възстановява сумата на ваучера.

Ваучерът включва следните процедури за поставяне на имплант:

 • Преглед от хирург имплантолог.
 • Изготвяне на план за лечение.
 • Поставяне на имплант.
 • Контролен преглед.
 • Разкриване на импланта.
 • Поставяне на пънче и вземане на отпечатък.


Преди процедурата за поставяне на имплант, трябва да бъде направена панорамна снимка, а при необходимост и 3D. След интегрирането на импланта в костта, следва поставяне на коронa. Тази процедура не е включена в цената на настоящия ваучер. Тя се заплаща допълнително от пациента. Цената на коронката зависи от избора на материалите от страна на пациента - металокерамика, чиста керамика, цирконий.

Процесът на поставяне на имплант, от първоначалния преглед до поставянето на коронка, е с продължителност от 3 до 6 месеца, в зависимост от индивидуалния случай.

“Център по дентална медицина проф. Кисов” е клиника, която е оборудвана според най-съвременните технологии в стоматологичния бранш, работеща с доказано качествени материали на световни производители.

Целите на клиниката са: приложение и пропагандиране на щадящи пациента манипулации, умъртвяване на зъби само ако има абсолютни показания за това.

www.dental-kissov.com

Информация за

Център по дентална медицина проф.Кисов е създаден през 1994 година от проф. Христо Кисов.

През септември 2010 г. бе отворена нова клиника, предлагаща пълна гама стоматологични и зъботехнически услуги. Клиниката разполага с 3 кабинета, оборудвани според най-съвременните технологии и изисквания в бранша и може да бъде получено висококачествено професионално обслужване и решение на всеки стоматологичен проблем.

При необходимост осигуряваме консултации с профилирани колеги. В клиниката работят доказано добри специалисти, в приятна обстановка и гарантирано без болка.

Центърът разполага с лаборатория специализирана в областта на неподвижното зъбопротезиране. Изработват се сложни многочленни конструкции, често включващи зъбите на цялата челюст. Конструкциите се отличават с висока точност и дълготрайност, тъй като се спазват лабораторните изисквания. Изработват се конструкции от металокерамика и изцяло керамични конструкции, както и IPS E.Max Press – най-здравата стъклокерамика в света, разработена до момента.

Показаните клинични случаи са разработени в лабораторията. Ръководител Николай Бунчев с дългогодишен трудов стаж. Участвал е в разработването на няколко помагала и научни трудове.


Коментари

Ана Стоянова написа:

Интересува ме каква е цената на надстроиката и в какви ценови диапазон са коронките. Другото което искам да попитам е с каква система за имплантиране се работи (BICON, D-r Ihde dental - KOS или друг вид).
Благодаря предварително!

Fahrie Kochan написа:

Докога е валиден ваучерът? Тъй като не са упоменати дати, значи ли това, че валидността е оставащото време?

Valya Danailova написа:

Zdraveite! Interesuva me ot kakyv material i vid sa implantite predlojeni v ofertata?
Blagodarq predvaritelno!

Електронна цигара eGo-CE 05 предоставена от онлайн магазини purpleboxbg.com Уред за рязане Slap Chopper предоставен от онлайн магазини purpleboxbg.com Микро MP3 Player от онлайн магазини purpleboxbg.com Електрическа LED свещ от онлайн магазини Purpleboxbg! Уникален луксозен комплект за вино от пет части от онлайн магазини Purpleboxbg! Забавна чаша с пирати предоставена от онлайн магазини purpleboxbg.com/gifts За децата-комплект за рисуване от 68 части предоставен от онлайн магазини purpleboxbg.com/gifts Комплект за тенис предоставен от Purpleboxbg! Ръчно изработена поставка за бутилка вино от онлайн магазин purpleboxbg.com/gifts Създайте уют в дома си с декоративен свещник и вазичка за ароматни пръчици предоставено от онлайн магазини Purpleboxbg! Бързо и лесно с UV уред за изсушаване на лакирани нокти от purpleboxbg.com Забавление за цялото семейство-електронен дартс с 6 броя стрелички от магазин Purpleboxbg! Премахнете нежеланите вредители с RIDDEX + ултразвуково утрсойство 3 CD или DVD по Ваш избор от рок и метъл магазина "Пърпъл Бокс - За Българската Сцена" Многоцветно детско сгъваемо столче предоставено от Purpleboxbg! Калъф с кирилизирана клавиатура от онлайн магазини purpleboxbg.com Предпазете лаптопа си с алуминиев охладител N19 от онлайн магазини purpleboxbg.com Музика навсякъде с Micro Mp3 Player от онлайн магазини purpleboxbg.com Магическа светеща и пееща калинка от онлайн магазини purpleboxbg.com Изработка на онлайн магазин на промо цена от 105 лева вместо 420 от Purple Box Web! Електронна цигара eGo-LCD от онлайн магазини purpleboxbg.com Занимателен дървен пъзел от 26 части предоставен от онлайн магазини purpleboxbg.com/gifts Анти-целулитен масажьор Benice Body Slimmer от онлайн магазини purpleboxbg.com 2 броя вакуумиращи пликове 80/130 см от магазин Purpleboxbg! Комплект за тенис на маса-две ракети,мрежа и 3 броя топчета от магазини Purpleboxbg! Комплект за почистване Sticky Buddy от онлайн магазини purpleboxbg.com Игри за децата-класическо домино в дървена кутия от Purpleboxbg! Алуминиев охладител за лаптоп Dx-5218 от онлайн магазини purpleboxbg.com Енергизиращи магнитни наколенки предоставени от онлайн магазини purpleboxbg.com Турмалинов колан предоставен от онлайн магазини purpleboxbg.com Бейзболен комплект -бата,ръкавица и топка предоставени от Purpleboxbg! Забавен подарък за двама-комплект от две керамични чаши предоставени от Purplebox gifts! Чудесен подарък за Вас и близките ви-луксозен комплект за вино от пет части в алуминиева кутия Забавна и уникална светеща чаша с декорация череп и кости предоставена от онлайн магазини purpleboxbg.com/gifts Страхотна градинска косачка от онлайн магазини purpleboxbg.com Антицелулитен масажьор Cehuioss предоставен от онлайн магазини purpleboxbg.com Двулицев датрс с магнитни стрелички предоставен от онлайн магазини purpleboxbg.com/gifts Предпазете лаптопа си със стилна и уплътнена чанта за лаптоп предоставена от онлайн магазин Purpleboxbg!

FAQ

Какво е Захапи? Захапи ежедневно ви предлага уникални сделки за различни услуги и стоки – козметични процедури, спорт, курсове, храна, стоки, билети за кино и театър и много други. Ние осигуряваме на фирмите голям брой клиенти, а фирмите от своя страна предлагат...